Chceš na mojom blogu reklamu,či niekde zahlasovať - Tak píš len sem!
Príbehy z mojej hlavy si môžeš prečítať v rubrike Poviedky
Chceš spriateliť blog zapisuj sa v Wanna be affs
Najdôležitejšie informácie o rekonštrukcií a kontrola affs Tu
Môj druhý blog (Som tam najviac :)) - Fashion-inspiration-love

Červenec 2012

Anahi sa znova stretla s Manuelom Velascom

26. července 2012 v 22:27 | M* |  Anahi - Fotky
Program El gordo de la Flaca uverejnil fv programe fotky kde sa Anahi nachádza z guvernérom Chiapas s Manuelom Velascom, ktoré sám Manuel zverejnil na svojom účte Twitter @VelascoM


-1 fotka Skvelá nedeľa strávená s blízkymi ľudmi pic.twitter.com/7D7ejPd3
-2 fotka En San Cristóbal de las Casas, zbožňujem ťa kráska pic.twitter.com/KwpfSN47

Maite Perroni : Photoshoot Tito Trueba (2012)

24. července 2012 v 19:54 | M* |  Maite - Photoshoots
Maite nafotila ešte v roku 2010 photoshoot Tito Trueba a objavila sa aj nová fotka na ktorej je Maite naozaj nádherná...


Alfonso Herrera : Na premiére "Amor, Dolor y ¡Lo que traía puesto!'" (19.07.12)

24. července 2012 v 19:48 | M* |  Poncho - Fotky
Alfonso sa objavil na premiére nového filmu ktorý nesie názov "Amor, Dolor y ¡Lo que traía puesto!'" v hlavnom meste Mexika, México City (19.07.12) ...


Dulce Maria : Filmografia

24. července 2012 v 9:55 | Dul :)

Filmografia :

-El club de Gaby(1993)
-Quimera(1994)
-Retrato de familia(1995)
-Alondra(1995)
-El vuelo de áquila(1996)
-Huracán(1998)
-Nunca te olvidaré(1999)
-Inesperado amor(1999)
-Infierno en el paraiso(1999)
-DKDA: Sueños de Juventud(2000)
-Bienvenida al clan(2000)
-Primer amor..a mil por hora(2000)
-Locura de amor(2000)
-El juego de la vida(2001)
-Clase 406(2002-2003) hrala Marcelu
-Rebelde(2004-2006) hrala Robertu Pardovú
-Lola,Erase un vez(2007)
-RBD: La familia(2007) hrala samu seba
-Verano de amor (2008) hrala Mirandu


Dulce Maria : Životopis

24. července 2012 v 9:53 | M*

Základné informácie :
Celé meno : Dulce Maria Espinoza Savi on
Dátum narodenia : 6.12.1985
Miesto narodenia : Mexico city / Mexico /
Vek 24
Povolanie : Herečka - Speváčka
Výška 157 cm

(viac info v celom článku)

Members of RBD

23. července 2012 v 20:23 | Dul :)

RBD

23. července 2012 v 19:59 | Dul :)

000. Members of RBD |Členovia skupiny RBD|
001. About RBD |O RBD,zaujímavosti,úspechy|
002. News&Updates |Novinky zo sveta RBD|
003. Pictures |Fotky z koncertov,vystúpení,akcí|
004. Photoshoots |Fotky od profesionálnych fotografov|
005. Discography |Celá shrnutá diskografia|
006. Albums |Všetky albumy|
007. Media |Videá,live koncerty|
008. Others |Čo sa inam nevošlo|
009. Lyrics and Translate |Preklady a texty pesničiek|

Alfonso Herrera

23. července 2012 v 19:55 | Dul :)
001. About Alfonso |O Alfonsovi, životopis,zaujímavosti,úspechy|
002. News&Updates |Novinky zo života Alfonsa|
003. Pictures |Fotky z koncertov,vystúpení,akcí|
004. Photoshoots |Fotky od profesionálnych fotografov|
005. Discography |Celá shrnutá diskografia|
006. Albums |Všetky albumy|
007. Media |Videá,live koncerty|
008. Twitter |Všetko čo zverejnila na Twitteri|
009. Others |Čo sa inam nevošlo|

Christopher Uckermann

23. července 2012 v 19:53 | Dul :)
001. About Christopher |O Chrisovi , životopis,zaujímavosti,úspechy|
002. News&Updates |Novinky zo života Christophera|
003. Pictures |Fotky z koncertov,vystúpení,akcí|
004. Photoshoots |Fotky od profesionálnych fotografov|
005. Discography |Celá shrnutá diskografia|
006. Albums |Všetky albumy|
007. Media |Videá,live koncerty|
008. Twitter |Všetko čo zverejnila na Twitteri|
009. Others |Čo sa inam nevošlo|

Christian Chavez

23. července 2012 v 19:50 | Dul :)

001. About Christian |O Christianovi, životopis,zaujímavosti,úspechy|
002. News&Updates |Novinky zo života Christiana|
003. Pictures |Fotky z koncertov,vystúpení,akcí|
004. Photoshoots |Fotky od profesionálnych fotografov|
005. Discography |Celá shrnutá diskografia|
006. Albums |Všetky albumy|
007. Media |Videá,live koncerty|
008. Twitter |Všetko čo zverejnila na Twitteri|
009. Others |Čo sa inam nevošlo|
010. Lyrics and Translate |Preklady a texty pesničiek|

Maite Perroni

23. července 2012 v 19:44 | Dul :)

001. About Maite |O Maite, životopis,zaujímavosti,úspechy|
002. News&Updates |Novinky zo života Maite|
003. Pictures |Fotky z koncertov,vystúpení,akcí|
004. Photoshoots |Fotky od profesionálnych fotografov|
005. Discography |Celá shrnutá diskografia|
006. Albums |Všetky albumy|
007. Media |Videá,live koncerty|
008. Twitter |Všetko čo zverejnila na Twitteri|
009. Others |Čo sa inam nevošlo|
010. Lyrics and Translate |Preklady a texty pesničiek|

Anahi

23. července 2012 v 19:40 | Dul :)

001. About Anahi |O Anahi, životopis,zaujímavosti,úspechy|
002. News&Updates |Novinky zo života Anahi|
003. Pictures |Fotky z koncertov,vystúpení,akcí|
004. Photoshoots |Fotky od profesionálnych fotografov|
005. Discography |Celá shrnutá diskografia|
006. Albums |Všetky albumy|
007. Media |Videá,live koncerty|
008. Twitter |Všetko čo zverejnila na Twitteri|
009. Others |Čo sa inam nevošlo|
010. Lyrics and Translate |Preklady a texty pesničiek|

Dulce Maria

23. července 2012 v 19:37 | Dul :)














001. About Dulce Maria |O Dulce Marií, životopis,zaujímavosti,úspechy|
002. News&Updates |Novinky zo života Dulce Marie|
003. Pictures |Fotky z koncertov,vystúpení,akcí|
004. Photoshoots |Fotky od profesionálnych fotografov|
005. Discography |Celá shrnutá diskografia|
006. Filmography |Telenovely a seriály kde hrala|
007. Media |Videá,live koncerty|
008. Twitter |Všetko čo zverejnila na Twitteri|
009. Others |Čo sa inam nevošlo|
010. Lyrics and Translate |Preklady a texty pesničiek|

REKONŠTRUKCIA

13. července 2012 v 18:19 | Dul :)
Takže myslím že k tomu viac netreba ale je to veľmi nutné, pretože je to tu celkom moc popletené všetko už neviem kto je affko kto nie je rubriky su vseliako aj rozcestníku proste bordel a musím to tu dať doporiadku takže dnešným dňom začína rekonštrukcia do neurčita :) Takže asi to je všetko a aby som nezabudla kontrola affs velmi dôležité !!! :)

Skupiny !!
1. Sister Site (každý deň-dva)
2. Ellite (4-5 krát do týždna)
3. Top (3-4 krát do týždna)
4. Normal (1-2 krát do týždna)

Staré affko :
1. Meno
2. Blog
3. Skupina
4. Čo na ikonku (Odkaz)

Nové affko :
1. Meno
2. Blog
3. Skupina
4. Čo na ikonku (Odkaz)
5. Zameranie blogu

REKONŠTRUKCIA - 13.7.2012 - xx.7.2012

_ Edit - Prosím like tu --

Diary 9.7.2012

9. července 2012 v 21:58 | Dul :) |  Diary

Ahojtéé :) No ako vidíte moj to tu nepribúda ale zajtra vám to vynahradím a spravím aj ceny za bleskovku :) Inak ako si užívate prázdniny máme skvelé počasie čo poviete ? :) Inak napísala som novú poviedku o 1D tak ak by ste si ju radi prečítali tak ju nájdete na mojom novom blogu....

http://fashion-inspiration-love.blog.cz/

a inak mám novú stránku na FB o belinde tak ak by ste ju pozreli a likli TU a stránka Čím viac ťa chcem nenávidieť tým viac ťa lúbim TU



Bleskovka 0.1

2. července 2012 v 19:24 | Dul :) |  Súťaže

1, Ahoj :)
2, Ako sa máš ?
3, Vieš kto je na fotke ??
4, Je podla teba pekná ?
5, Čo na diplom ?
6, Á to je všetko :) Bye :)


twitstamp.com twitstamp.com twitstamp.com
twitstamp.com twitstamp.com twitstamp.com